Skip to content

Uutuus: Suunnittele oma messukäyntisi!

Suunnittele oma messupäiväsi ennakkoon tältä sivulta löytyvän työkalun avulla. Valitse Löydä ja näet kaikki mukana olevat yritykset sekä brändit. Koe avaa sinulle tapahtuman ohjelman ja mahdolliset  messutarjoukset löydät kohdasta Osta.  Messukeskuksen ravintoloihin pääset tutustumaan jo etukäteen, kun painat Nauti. Merkitse omat suosikkisi sydän-symboleilla, ne kerääntyvät Suosikit-sivulle, josta voit ne joko tulostaa tai vaikka jakaa laatimasi listan jollekin toiselle.

Toinen kätevä tapa saada messutärpit omaan taskuun on ladata Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – myös Jäte, Vesi ja Ympäristön. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Tiedätkö jo ammattimessujen hyödyntämisen veroedun?

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät Verohallinnon sivulta. Tervetuloa messuille kehittymään!

Maan asiantuntevin ja ajankohtaisin jäte-, vesi- ja ympäristöalan ammattitapahtuma Jäte, Vesi, Ympäristö järjestetään 12.-14.10.2016 Messukeskuksessa, Helsingissä.

Näyttely tarjoaa uusinta tietoa, tuotteita ja palveluita kuntien, kuntaliittojen ja valtion ympäristö-, jätetekniikoiden ja palveluiden hankinnoista sekä energia- ja vesihuollosta vastaaville päättäjille, asiantuntijoille, suunnittelijoille ja käyttäjille. Myös teollisuuden, kaupan ja palvelusektorin ympäristö- ja jäte-asioista vastaavat henkilöt hyötyvät tapahtuman kattavasta tietopaketista.

Tervetuloa messuille päivittämään tietosi ja tapaamaan kollegoja ja yhteistyökumppaneita!

Jäte, Vesi, Ympäristö järjestetään yhdessä Suomen suurimman rakentamisen ja talotekniikka-alan messujen FinnBuildin, infrastruktuurin keskittyvän InfraExpon, liikuntapaikkarakentamisen Arenan sekä viherrakentamisen ViherTekin kanssa.